New Step by Step Map For بیماری خود ایمنی
New Step by Step Map For بیماری خود ایمنی
Blog Article
خطار در دوز یا برنامه مصرف انسولین یا دیگر داروهای دیابت
همیارِ دکترِتو گفت: ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ در ۴:۱۹ ق٫ظ سلام دوست عزیز
این داروها سلولهای بتا در لوزالمعده را برای ترشح انسولین تحریک میکنند. ناتگلینید و رپاگلینید جزو مگلیتینیدهایی هستند که در حال حاضر در دسترس هستند.
مهمترین مکانیسم غیر اختصاصی بدن پوست است که بزرگترین اندام بدن نیز محسوب میشود. پوست به صورت فیزیکی سدی است که از ورود پاتوژنها به بدن جلوگیری میکند. بخشهایی از بدن که توسط پوست محافظت نمیشوند، مانند چشمها و دهان به وسیله مایع مخاطی، اشک و بزاق مورد محافظت قرار میگیرند.
سیستم ایمنی در سراسر بدن پخش شده و انواع بسیاری از سلولها، اندامها، پروتئینها و بافتها را درگیر میکند.
در برخی افراد ممکن است سال ها طول بکشد تا علايم بیماری خودایمنی ظاهر شود. این موارد مطالعات تحقیقاتی با کیفیت خوب و طولانی مدت را سخت می کند.
گاهی بدن به ترکیباتی مانند گرده گلها نیز واکنش نشان داده و به صورت قرمزی، تورم و التهاب در قسمتهای مختلف بدن مانند پوست، چشم و... بروز میکند. در واکنشهای آلرژیک، گروهی از گلبولهای سفید به نام ماستوسیتها وارد عمل میشوند که دارای گرانولهایی حاوی هیستامین هستند. در واکنشهای آلرژیک هیستامین را به محیط آزاد کرده و باعث بروز علائم آلرژی مثل قرمز، خارش و سوزش میشوند.
دانشمندان به طور قطع نمیدانند چه چیزی باعث این بیماریها میشود، اما شواهدی وجود دارد که نشان میدهد در افرادی که تغییرات ژنتیکی خاصی دارند، بیماری های خودایمنی ممکن است به علت ترکیبی از موارد زیر ایجاد شود:
یعنی بعد از آزمایش قند خون می توانید به کمک این جدول متوجه شوید که آیا دیابت دارید یا نه.
به این معنی که بدن به اندازه نیاز خود انسولین تولید یا استفاده نمیکند. این نوع، رایجترین در بین دو نوع اصلی است.
چگونه آنتیبیوتیکها به مبارزه با عفونتها کمک میکنند؟
اگر ضربان قلب بهاندازه کافی افزایش پیدا نکند، یا این که رگهای خونی بهاندازه کافی منقبض نشوند درمان بیماری خود ایمنی بدن تا بتوانند فشار خون را حفظ کنند، فرد افت فشار خون و علائم آن را تجربه میکند.
قرار گرفتن در معرض حلال (در اثر کار با محصولاتی مانند رقیق کننده های رنگ یا پاک کننده)
نظر خود را بنویسید: تهران، خیابان وزرا (خالد اسلامبولی)، نبش هتل بیمارستان گاندی، شماره ۱۳۲، واحد ۶